vad jag gör

Mina kunder

Förutom mina privata kunder har jag ett flertal uppdrag från företagskunder. Nedan finns några exempel på kunder som jag arbetar med.

sagt om mig

Recensioner

Reloading – en bok i behändigt och enkelt format, som man kan återkomma till och göra praktiska övningar i vardagen för att förebygga stress. Att få lista vilka roller man har i sitt liv blev oerhört lärorikt och tankeväckande för många. ”Har dygnet bara 24 timmar och vad händer rent biokemiskt” – det kunde Kristina svara på.

Carina Eriksson

Akzo Nobel Pulp and Performance Chemicals AB

Tack för inspirerande träffar med vår personal i stresshantering. Det var mycket intressant att ta del av vad som händer i kroppen, både fysiskt och psykiskt och hur vi via enkla metoder kan förebygga. Det var också bra att få med sig material som man senare själv kan ta fram och jobba vidare med.

Ingela Gulliksson

Eniro 118 118 AB

Det finns ett mycket stort kunnande och en sällsynt varm känsla för kroppen och dess ägare, hos Kristina på Vilokraft! Jag kan varmt rekommendera  Kristina!

Carina Wahlström

Solarplexus IT strategi AB

Ibland är det jäkligt svårt att få ihop livet. Man vill göra bra ifrån sig på jobbet och vara omtyckt som chef. Man vill hinna med mycket hemma och vara en älskad pappa och sambo. Man vill ha snyggt och fint hemma, och den där gården som förr drevs som ett jordbruk på heltid, den får ju inte heller förfalla. Och så ska man vara vältränad. Nu förstår jag att man kan gå in i väggen – men jag förstår också att man kan undvika väggen. Genom råd kring prioriteringar i livet, råd om kost och träning, och genom att få med mig tankeläxor mellan våra möten – har jag fått ett lite lättare liv. Bland det bästa var kombinationen prat – tankar – massage. Mina steg har blivit lättare. Jag ska göra allt för att bibehålla dom.

Christer Andersson

Skadechef, Folksam

Hej och TACK från hela kroppen. Här kommer några rader: Att få massage av Kristina är en mycket bestämd men lyhörd diskussion mellan hennes händer och mina muskelknutor som hennes händer alltid vinner. Ändå är det jag som blir den stora vinnaren.

Jag får:

  • En rörlig kropp som inte gör ont
  • Bättre förståelse för hur kropp och knopp samverkar
  • En måbra-coach med helhetsperspektiv
Liz Tencic

Copywriter och projektledare, Komandå