Du duger precis som du Är.

Vet du, Du duger precis som du är < 3

Du duger precis som du är, oavsett dina prestationer.
Du kanske har höga krav på dig själv, har stor lojalitet till ditt arbete, är empatisk med höga ambitioner. Biter ihop, skjuter undan känslor av obehag och stressignaler som river i kroppen. Kräver mer av dig själv och är aldrig tillräckligt nöjd, alltid på väg i tanken eller kanske är tankarna på dåtid. Eller kanske har du katastroftankar?

I Vilokrafts behandlingar möter jag dagligen människor som alla har sprungit fort, alltid gett mer än de orkar, sällan klagat, försummat sig själv och sina relationer för jobbet. Där arbetet har krävt mesta mentala utrymmet och energin. De sagt ja fast kroppen skriker Nej.

Till dig som känner igen dig vill jag råda – Stanna upp. Ge dig själv några minuter och andas djupt. Ta några djupa andetag och ställ dig frågan, är det livsviktigt och värt din hälsa?


Du, det är okej att vila och ge dig själv en paus i emellanåt. Utrymme till återhämtning. Din hälsa Är viktigare än allt annat. Du duger precis som du är utan att prestera. Ovant att tänka känna så?

Tips från mig är att viga tid till att vara ensam, lär dig att umgås med och bekräfta dig själv. Känn in vad du behöver för att må bra, vilka är dina behov så där riktigt längst där inne i hjärtat, välj att följa det som känns och du kommer att ha igen det mångfalt.

Det är värt det och Det gör dig hållbar med mer ork lust och glädje.

Det förbättrar din produktivitet.

Det förbättrar ditt fokus och dina mål blir tydliga.

Det förbättrar din hjärna och du kommer i kontakt med ditt hjärta.

Det kommer ge livskvalité mening och sinnesro.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *